sâmbătă, 23 martie 2013

Concurs: castiga una din cele 4 carti

Un nou concurs foarte interesant de la prietenii nostrWalking-on-letters.blogspot.ro care pun la bataie un premiu pe gustul tuturor cititorilor. Este vorba despre cartile:
1. Trezirea in zori de zi (Shadow Falls, vol. 2)

Descriere:
CE TAINE, MISTERE ŞI AMENINŢĂRI MAI ASCUNDE LUMEA SUPRANATURALĂ DE LA SHADOW FALLS - ÎNTRE SEDUCĂTORUL DEREK ŞI CURAJOSUL LUCAS, MINUNATA ŞI VULNERABILA KYLIE ÎŞI CONTINUĂ POVESTEA...
Kylie luptă în continuare să facă faţă vieţii din lumea reală, dar şi celei din lumea fiinţelor supranaturale din care nu este sigură că doreşte să facă parte. Întrebarea Ce fel de creatură sunt eu? o urmăreşte continuu şi îşi doreşte mai mult decât orice să găsească răspunsul. Înconjurată de vampiri, vârcolaci, metamorfi, zâne şi vrăjitoare, trebuie şi ea, la rândul ei, să descopere ce puteri are şi ce loc ocupă în marea familie a creaturilor din lumea fantastică. Dar, până atunci, are de înfruntat o fantomă insistentă care îi tot repetă că o persoană dragă ei îşi va pierde viaţa în curând, dar şi o creatură venită din partea întunecată a lumii supranaturale, care o urmăreşte pas cu pas. Curajoasa Kylie depăşeşte obstacole, realizează lucruri de care înainte nu era capabilă, trece prin momente palpitante şi tulburătoare, alături de adevăraţii prieteni. Şi fiindcă totul se petrece în Shadow Falls, o tabără de adolescenţi, nu poate lipsi nici povestea romantică. Cine va fi alesul? Seducătorul Derek sau vârcolacul Lucas? O carte amuzantă, emoţionantă, romantică, dar pe alocuri şi cu scene de-a dreptul înfricoşătoare, cu răsturnări de situaţii nebănuite şi cu personaje minunate care – indiferent dacă sunt vampiri sau vârcolaci, fiinţe umane ori metamorfi – ne arată că la minunata vârstă a adolescenţei totul devine posibil.
”Am râs şi am plâns atât de mult când am citit această carte… mi-a plăcut la nebunie! Citeam din ea de câte ori aveam ocazia, pentru că pur şi simplu nu-mi venea să o mai las din mână.” – URBAN FANTASY INVESTIGATIONS

2. Doua adevaruri si o minciuna (Jocul minciunii, vol. 3)
Descriere:
CUM TE-AI SIMŢI DACĂ ÎNTREAGA TA VIAŢĂ AR FI O MINCIUNĂ?
CE-AI FACE DACĂ N-AI ŞTI ÎN CINE SĂ AI ÎNCREDERE?
CÂT DE ADÂNC AI SĂPA CA SĂ DESCOPERI ADEVĂRUL?
Povestea Emmei şi a lui Sutton a ajuns la runda a treia, cu un nou slalom printre indicii şi piste false. De data aceasta, în rolul de suspect al zilei se află Thayer, fratele fugar al prietenei lor Madeline. Acesta a dispărut înaintea lui Sutton, şi umblă vorba că cei doi erau implicaţi în nişte ltreburi dubioase. Dar acum Thayer a reapărut – viu şi nevătămat! – , iar Emma are o sarcină grea: să-şi dea seama dacă el e doar un iubit care suferă, sau un fost iubit care se pregăteşte să dezvăluie secretul Emmei, punând astfel capăt periculosului ei joc.
Cel de-al treilea capitol din Jocul Minciunii adânceşte misterul, în acelaşi timp dezvăluind ceva mai mult din amintirile lui Sutton, pe măsură ce Emma descoperă alte şi alte indicii. Şi devine clar că deşi Thayer este marele suspect pe lista Emmei, el reprezintă şi marea dragoste a lui Sutton.
Din nou avem de-a face cu o mulţime de drame şi mistere ─ de la ciudata legătură între gemene, inimi frânte şi secrete tulburătoare, până la farse din Jocul Minciunii, vizite la închisoare, rivalitate între surori, întâlniri romantice pe terenul de tenis, petreceri şi probleme de familie.
Pe scurt, SUSPANS şi ADRENALINĂADEVĂR SAU MINCIUNĂ?
3. Omul de Smoala sau Hotul Timpului, vol. 2 din seria Revelatia lui Peter Schock
Descriere:
CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND UN RĂUFĂCĂTOR DIN SECOLUL AL OPTSPREZECELEA PUNE MÂNA PE O TEHNOLOGIE DIN SECOLUL DOUAZECI ŞI UNU?
Având ca fundal când Londra contemporană, când Franţa revoluţionară în plin secol al optsprezecelea, Omul de Smoală este continuarea romanului de succes Gideon, hoţ de buzunare. Dintr-o eroare, maşina antigravitaţională îi catapultează pe Peter Schock şi pe Kate Dyer înapoi în timp, în anul 1763. Dar încercarea de a-l salva pe Peter — rămas prizonier în secolul al optsprezecelea — nu merge deloc bine, şi un răufăcător redutabil,
Omul de Smoală, luându-i locul lui Peter în maşina antigravitaţională, ajunge în Londra secolului douăzeci şi unu. Îngrijoraţi de posibilul efect catastrofal al călătoriei în timp, oamenii de ştiinţă de la NASA, implicaţi în această descoperire, se întreabă dacă este corect ca Peter să fie salvat. Kate hotărăşte să acţioneze pe cont propriu, însă lucrurile nu merg conform planului. Curând, efectele fizice ale călătoriei în timp încep să aibă şi asupra ei un impact tulburător. Între timp, în secolul nostru, Omul de Smoală provoacă haos într-un oraş în care forţele poliţieneşti nu reuşesc să-l oprească.
4.Fantomele din altalume. vol. 7 Tara Duncan
Descriere:
Lumea Tarei este în mare primejdie!
Din greşeală, Tara şi Cal deschid un portal către CealaltăLume şi sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să se reîncarneze.
În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt posedaţi de fantome, care ajung astfel să ia în stăpânire AltăLumea.
Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul său, Robin, moare sub ochii ei, ucis de o fantomă.
Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois...
Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă. Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.
Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu